Apndigital

online marketing másként

13+1 ChatGPT-parancs, amelyek segítenek pénzt keresni neked.

Az AI felemelkedése nem vár rád tovább. Itt van, és ez elkerülhetetlen. Ma ezek a rendszerek újszerűnek tűnnek. Neked kell eldöntened, hogy a fejlődéssel tartasz, vagy lemaradsz?
De ki tudja, mit hoz a holnap? Ki tudja, merre visz minket ez a jövő? Készülőben van valami Cyber-térben? Én sem tudom. Vagy az emberek megtanulják elfogadni a mesterséges intelligenciát, és a civilizáció gyors fejlődésére használják fel?



Viszont tapasztalatból tudom, hogy amit egy nap 8 óra alatt tudtam elvégezni, azt most az AI támogatásával 30%-al csökkentette. Az-az most már elég 5,6 munkaóra ugyanarra a feladatmennyiségre.

Ne várj tovább. Tanuld meg te is az AI kezelését. Hisz az olyan mesterséges intelligencia rendszerek, mint a ChatGPT, lehetővé teszik, hogy javítsuk és felgyorsítsuk munkánk elvégzését. Segítenek a hatékonyság és a teljesítmény növelésében.

Az ehhez hasonló rendszerek azonban csak annyira jók, amennyire az általad beírt kérések betáplált üzenetek jellemzik őket. Ha rossz üzeneteket adsz meg a ChatGPT-nek, használhatatlan válaszokat fogsz kapni. Add meg a megfelelő utasításokat, és megkapod a megfelelő válaszokat.
A fő fókusz azon legyen, hogy megtanítod az AI úgy gondolkodni, ahogy te szeretnéd. Minél jobban megismer téged, annál jobb válaszokat fog neked adni. Tanítanod kell, hogy tanulhass tőle!
Tehát az igazi kérdés ez. Mely ChatGPT-kérések működnek a legjobban? Melyek segítenek pénzt keresni? Sok- sok pénzt.
És hogyan építheted fel a ChatGPT promptot a megfelelő módon, hogy megkapd a keresett megfelelő választ?
A válasz nem olyan bonyolult, mint gondolnád. Ha pénzt szeretnél keresni a ChatGPT-vel, meg kell értened néhány olyan részletet, amelyek nagyszerű kéréseket hoznak létre. Ha megérted, hogyan hozhatsz létre kristálytiszta ChatGPT promptokat, észre fogod venni a különbségeket. A megfelelő felszólítás segíthet pénzt keresni, növelni a vállalkozásod , növelni a bevételeid , növelni a konverziókat, rávenni az ügyfeleket, hogy többet költsenek nálad.
Hogyan írjunk ChatGPT-kéréseket?
Szeretnéd megtanulni, hogyan kell helyesen írni a ChatGPT-üzeneteket? Igen, van egy helyes és egy rossz út. A nyilvánosan elérhető mesterséges intelligencia rendszerek, például a ChatGPT, csak annyira jók, amennyire az általad betáplált üzenetek jellemzik őket. Adj meg neki egy rossz utasítást, és a legjobb esetben is megkérdőjelezhető válaszokat fogsz kapni. De ha megfelelő kéréseket, utasításokat adsz neki, az új tudás- és betekintési világokat nyithat meg, amelyek exponenciálisan javíthatják vállalkozásod és életed minőségét. Igen, ez egy nagyon olyan erős és izgalmas feladat.
Tehát hogyan írd meg a ChatGPT promptokat a megfelelő módon? Hogyan hozhatsz létre olyan utasításkészleteket, amelyek a legjobb és leghasznosabb válaszokat váltják ki?
Ehhez négy átfogó szabályt kell betartanod. Ezek a szabályok segítenek a ChatGPT-nek a legrelevánsabb és leghasznosabb tanácsok megtalálásában.

Kövesd ezeket a szabályokat, és utasításokat!

I. szabály – Legyél világos és konkrét
Egyszerűen kell kezdened. Nagyon konkrétnak és világosnak kell lenned. Ne bonyolísd túl a szavakat, a megfogalmazott mondatokat. Ne használj elvont fogalmakat vagy zavaró nyelvezetet. Legyél nagyon világos. Nagyon konkrét. Közvetlenül és lényegre törően írj. Minél jobban meg tudod ezt csinálni, annál jobbak lesznek az eredmények. A ChatGPT a konkrétságon és az egyértelműségen alapszik. Tehát ha valódi pénzt szeretnél keresni, akkor legyél világos és határozott.
II. szabály – Használj igéket a ChatGPT-kérdéseidben, utasításaidban
A műveletet leíró ChatGPT-kérések a legjobb választ fogják kiváltani. Például az olyan szavak működnek a legjobban, mint az „Írd meg”, „Hozd létre”, „Vázlat”, „Lista”, „Leírás”, „Elemzés”, stb. Miért? Mert azt szeretné, hogy a ChatGPT egy meghatározott funkciót hajtson végre, hogy a legjobb típusú információkat nyújtsa Önnek. Ez nem jelenti azt, hogy a felszólításnak ezzel a szóval kell kezdődnie. Ez csak azt jelenti, hogy ezt a szót használd a promptban a művelet kiváltására.
III. szabály – Kontextus biztosítása a legjobb eredmények érdekében
A kontextus fontos. Hátteret biztosít. Ez segít megérteni a meglévő keretrendszert. Ez a különbség a jó válasz és a kiváló válasz között. A kontextus olyan dolgokat ír le, mint az aktuális erőforrások, helyzetek, készségek, jellemzők és minden egyéb részlet. Lehetővé teszi, hogy a ChatGPT a lehető legjobb választ adja.
IV. szabály – Bemeneti megszorítások
A kívánt eredmények elérése érdekében beállíthatod a ChatGPT-korlátozásokat. Például korlátozhatod azt, hogy csak bizonyos számú szót vagy bekezdést írjon le. Mondhatod, hogy egy meghatározott stílusban írjon. Felvállaltathatsz vele egy bizonyos szerepet, vagy megkérheted, hogy egy meghatározott hangnemben beszéljen. Ha egy célt próbálsz elérni, a korlátja lehet az idő. Például, ha gyorsan kell pénzt keresnie , akkor a kényszer az lehet, hogy ezt bizonyos számú héten vagy hónapon belül meg kell tennie. A megszorítások azért fontosak, mert segítenek elérni a kívánt legjobb és legpontosabb eredményt.

Hogyan segíthetnek a ChatGPT-válaszok pénzt keresni?
Azért olvasod ezt a blogbejegyzést, mert pénzt akarsz keresni? Sok pénz? Biztos vagyok benne. Mindenki ezt csinálja, igaz? Igen. Az olyan rendszerek, mint a ChatGPT, segíthetnek pénzt keresni neked. De csak akkor, ha elfogadod ezeket az információkat, és teszel vele valamit. Ha cselekszel. Ha elvégzed a munkát. Tedd meg ezt az erőfeszítést. Az információ hatalom, ha helyesen használják fel. Minden ChatGPT-promptot minden nap használhatsz. Finomíthatod azokat, de ha ténylegesen nem teszel lépéseket ezekkel az információkkal kapcsolatban, az nem hozza meg neked az elvárt sikert. Ennek van értelme? Nem, nincs!

Szóval akkor kezdjük 13+1 egyszerű prompttal.


14 ChatGPT-üzenet vállalkozásod számára (kipróbáltam, működik)
Ha üzleti tevékenységet folytatsz, vagy szeretnél vállalkozást indítani, a ChatGPT ötleteket és ismereteket adhat, amelyek segítségével gyorsan pénzt kereshetsz. Akár online vállalkozást szeretnél indítani, akár egy fizikai üzletet nyitnál, vagy pénzt keresnél otthonról vagy utazás közben, döglődő vállalkozást vásárolnál, vagy egy induló kisvállalkozást indítanál, a ChatGPT segíthet cselekvési tervet készíteni neked.
Fontos: A promptokban [kapcsos zárójelbe] kell beírnod a megfelelő válaszaidat, amik rád vonatkoznak, amit szeretnél elérni.

  1. Melyek a legjobb online üzleti ötletek, amelyeket csak [pénzzel] és [napi órákkal] szánhatok az [iparágban]? Készíts legalább 10 elemből álló részletes listát.
  2. Vállalkozást szeretnék indítani [termék vagy szolgáltatástípus] értékesítésével az [ipar] területén. Melyek a legjobb SEO kulcsszavak, amelyek segítségével gyorsan organikusan rangsorolhatom a webhelyemet? Adj meg egy listát legalább 10 különböző ötlettel.
  3. Adj meg egy listát legalább 10 kreatív vállalkozásnévből és szlogenből, amelyeket felhasználhatok a jövőbeni vállalkozásomhoz az [ipar] területén. Győződj meg arról, hogy egyik név sem sérti a már meglévő védjegyeket.
  4. Viselkedj úgy, mint egy világhírű vállalkozó. Mond el, hogyan szerezhetek leggyorsabban ügyfeleket vállalkozásom számára. Egy [üzleti típus] tulajdonosa vagyok, és [termék- vagy szolgáltatásleírást] értékesítek. Sorolj fel 10 részletes stratégiát, amellyel nyereségesen szerezhetek ügyfeleket.
  5. Csak [pénzem] van, és olyan vállalkozást szeretnék indítani, amely gyorsan bevételt termel. Sorolj fel legalább 10 olyan kisvállalkozási ötletet, amelyet elindíthatok [városból]. És mondd el, miért jók ezek a lehetőségek.
  6. Jobban szeretném megtartani alkalmazottaimat a [termék vagy szolgáltatás leírását] értékesítő vállalkozásomban az [ipar] területén. Sorolj fel 10 stratégiát, amellyel biztosíthatom, hogy ne legyen nagy fluktuációm az alkalmazottamban, és hosszú ideig kitartsanak a cégem mellett.
  7. Melyik a legjobb szolgáltatás, amelyet be tudok indítani [városban], ahol a legmagasabb a haszonkulcs? Hozz létre egy listát legalább 10 különböző szolgáltatásból, amelyet akár vállalkozásoknak, akár fogyasztóknak nyújthatok.
  8. Vállalkozásom van [iparban] [városban]. Több véleményt kell gyűjtenem a vállalkozásomról. Hogyan szerezhetek hitelesebb véleményeket gyorsan, hogy gyorsan növekedjen a vállalkozásom? Adj meg egy listát legalább 10 különböző ötletből.
  9. Viselkedj úgy, mint egy kiváló üzleti stratéga. Elemezd az [ipar] 5 legjobb versenytársát, és magyarázd el, hogyan versenyezhetek velük jobban a vállalkozásomban. Sorolj fel legalább 10 különböző stratégiát, amelyet alkalmazhatok vállalkozásom gyors növekedéséhez.
  10. Cselekedj úgy, mint egy híres üzleti tanácsadó, és adj meg legalább 5 árképzési stratégiát, amelyeket felhasználhatok [termék vagy szolgáltatástípus] értékesítésére az [ipar] területén. Magyarázd el, hogyan közelíthetem meg ezt a legjobb módszert [pénzösszeg] felhasználásával, hogy nyereségesen szerezzem meg az ügyfeleket.
  11. Vállalkozásom [termékeket vagy szolgáltatásleírást] értékesít az [ipar] területén, és több ügyfelet szeretnék elérni. Az ideális vevőm [az ügyfél leírása]. Sorolj fel 10 módszert, amellyel nyereségesen érhetem el megcélzott ügyfeleimet az értékesítés és a bevétel növelése érdekében.
  12. Cselekedj úgy, mint egy üzleti tanácsadó, aki a világ legnagyobb vállalataival konzultál. Bővíteni szeretném a vállalkozásomat a [termék vagy szolgáltatás leírása] értékesítési ágazatában. Adj meg 10 stratégiát, amellyel gyorsan bővíthetem vállalkozásomat.
  13. Leányvállalatokat szeretnék igénybe venni a vállalkozásom gyors bővítéséhez. Kérlek, írjd le a legjobb viszonteladói-struktúrát, amelyet megvalósíthatok a [termék vagy szolgáltatás leírását] értékesítő vállalkozásom számára az [ipar] területén. És sorolj fel legalább 10 stratégiát a leányvállalatok bevonzására.
  14. Magas szintű üzleti stratéga vagy, több évtizedes tapasztalattal. Sorolj fel legalább 10 különböző módszert, amellyel rávehetem az ügyfeleket, hogy több pénzt költsenek. Vállalkozásom a [termék vagy szolgáltatás leírása] értékesítésével foglalkozik.

Egy szó, mint 100 szurkolok neked, hogy ezek a promtok segítség a vállalkozásod, boldogabbá tegyék a mindennapjaid.
Ha segítségre van szükséged, vagy csak beszélgetnél egy jót az AI szerepéről, akkor keress meg az elérhetőségeim egyikén!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinemarketingmaskent.blog.hu/api/trackback/id/tr918488845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Apndigital

Az apndigital – online marketing-tanácsadó szlogenje, hogy: „Szakítsd meg a mintát! Online marketing másként”. Az oldalam ne csupán marketingeszközöket kínáljon az ügyfelei számára, hanem komplex stratégiát is dolgozzon ki a célközönség elérésére és a márkaépítésre. Szakértő csapattal együttműködve a keresőmotor-optimalizálástól (SEO) a pay-per-click (PPC) hirdetésig, a közösségimédia-marketingtől a tartalommarketingig terjedő szolgáltatásokat nyújtva segítse a vállalkozásokat céljaik elérésében. Támogatom az új technológiák bevezetését, betanítását és alkalmazását. (Podcast, videópodcast) Továbbá a mesterséges intelligencia bevezetését és használatát, az értéklépcső és értékesítési tölcsér tervezését és kialakítását, interaktivitást és gamifikációt, az egyedi kampányokat és azok kommunikációját. További hasznos és részletes információt a https://apndigital.hu weboldalon találsz.

Friss topikok

Archívum

süti beállítások módosítása