Apndigital

online marketing másként

RÓLAM

Az apndigital története

Digitális forradalom az életemben: Hogyan született meg az apndigital – a digitális marketing-tanácsadó ügynökség?

Az elmúlt 2-3 évben (Covid után) azzal kellett szembesülnöm, hogy azok a cégek, akiknél alkalmazásban dolgoztam, elvesztették a fókuszt a digitális marketing változásaival kapcsolatban. Két kezüket ökölbe szorítva ragaszkodtak olyan kommunikációs csatornákhoz, amelyek vagy idejemúltak lettek, vagy nem tudtak megújulni. Egy furcsa mintát ismertem fel. Feltűnt, hogy a cégvezetők úgy gondolják, hogy már az is az ő feladatuk, hogy az összes munkafolyamatba beleszóljanak, a „mindent jobban tudok, mint te, és még a marketinghez is értek” gondolkodásmód vert gyökeret a fejükben.

Micsoda szemellenzős látásmód ez?

Nos, ebből lett elegem, és úgy döntöttem, hogy ezentúl inkább egy vállalkozásba kezdek és megalapítom az apndigital – digitális marketing-tanácsadó ügynökséget, és az ügyfeleim javára hasznosítom az elmúlt 23 év tapasztalatát, tudását.

Az alábbi feladatot és célt tűztem ki magam elé:

Az apndigital – digitális marketingügynökség szlogenje, hogy: „Szakítsd meg a mintát! Online marketing másként”, ne csupán marketingeszközöket kínáljon az ügyfelei számára, hanem komplex stratégiát is dolgozzon ki a célközönség elérésére és a márkaépítésre. Szakértő csapattal együttműködve a keresőmotor-optimalizálástól (SEO) a pay-per-click (PPC) hirdetésig, a közösségimédia-marketingtől a tartalommarketingig terjedő szolgáltatásokat nyújtva segítse a vállalkozásokat céljaik elérésében. Támogatom az új technológiák bevezetését, betanítását és alkalmazását. (Podcast, videópodcast, mesterséges intelligencia bevezetése és használata, értéklépcső és értékesítési tölcsér tervezése és kialakítása, interaktivitás és gamifikáció, egyedi kampányok és kommunikáció).

Számomra kulcskérdés az ügyfélközpontú megközelítés:

Az apndigital – digitális marketing-tanácsadó ügynökség számára az ügyfél a legfontosabb. Minden projekt egyedi igényekre szabott, és a partneri együttműködésen alapul. A folyamatos kommunikáció és a transzparens munkafolyamat biztosítja, hogy az ügyfeleim mindig tisztában legyenek a kampányok állásával és eredményeivel.

Mi a siker kulcsa?

Szerintem az apndigital – digitális marketing-tanácsadó ügynökség sikere a folyamatos innováción és a naprakész tudáson múlik. Folyamatosan figyelem a legújabb trendeket és technológiákat, hogy a leghatékonyabb megoldásokat nyújthassam, oktathassam az ügyfeleimnek.
Az apndigital – digitális marketingügynökség nem csupán szolgáltató, hanem stratégiai partner, aki a vállalkozások sikeréhez járul hozzá a digitális térben.

Ha Te is készen állsz a digitális forradalom változásaira, akkor fordulj hozzám bizalommal, hogy együtt építsünk egy sikeres online jelenlétet a vállalkozásod számára!

Regisztrálj egy ingyenes konzultációra!

 

Hasznos tartalmakat találsz az alábbi oldalakon is. 

spotify-logo-apndigital.png facebook-logo-apndigital.png linkedin-logo-apndigital.png youtube-logo-apndigital.png

  

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinemarketingmaskent.blog.hu/api/trackback/id/tr8818484795

Apndigital

Az apndigital – online marketing-tanácsadó szlogenje, hogy: „Szakítsd meg a mintát! Online marketing másként”. Az oldalam ne csupán marketingeszközöket kínáljon az ügyfelei számára, hanem komplex stratégiát is dolgozzon ki a célközönség elérésére és a márkaépítésre. Szakértő csapattal együttműködve a keresőmotor-optimalizálástól (SEO) a pay-per-click (PPC) hirdetésig, a közösségimédia-marketingtől a tartalommarketingig terjedő szolgáltatásokat nyújtva segítse a vállalkozásokat céljaik elérésében. Támogatom az új technológiák bevezetését, betanítását és alkalmazását. (Podcast, videópodcast) Továbbá a mesterséges intelligencia bevezetését és használatát, az értéklépcső és értékesítési tölcsér tervezését és kialakítását, interaktivitást és gamifikációt, az egyedi kampányokat és azok kommunikációját. További hasznos és részletes információt a https://apndigital.hu weboldalon találsz.

Friss topikok

Archívum

süti beállítások módosítása