Apndigital

online marketing másként

"DIGITÁLIS KÁVÉSZÜNET"

Köszöntelek a "Digitális Kávészünet - online marketing másként" műsorában!

Igen, pont téged, aki már unja a marketing blablát, és valami friss, izgalmas és – merjük kimondani – szórakoztató tartalmat keres! 🎧☕

Az adásokat az alábbi linkre kattintva hallgathatod meg:

MEGHALLGATOM >>

Miről szól majd ez a műsor? Nos, ha azt gondolod, hogy az online marketing és a digitális világ csak a tech guruk és marketingszakemberek játszótere, akkor van egy jó hírem: nem kell, hogy így legyen! A „Digitális Kávészünet - online marketing másként” nem egy unalmas előadás, ahol egy monoton hang sorolja a SEO betűszavakat és PPC kampányokat. Ez a műsor arról szól, hogyan lehet ezt az izgalmas világot érthetővé és elérhetővé tenni mindenkinek – egy kis humorral megfűszerezve.

Miért éppen "Digitális Kávészünet – online marketing másként"? Azért, mert a legjobb ötletek, a legjobb beszélgetések és a legjobb kávék mindig akkor születnek, amikor egy kicsit megállunk és élvezzük a pillanatot. A podcast epizódok pont olyanok lesznek, mint egy jó kávészünet: rövidek, de tartalmasak; lazák, de informatívak. És persze koffeinmentesek – csak a hallgatói fáradtság ellen hatnak!

Kiknek szól a műsor? Azoknak, akik a digitális marketing dzsungelében próbálnak eligazodni. Akár kezdő vagy, aki még csak most ismerkedsz a weboldalak, webáruházak közösségi média hirdetések és e-mail kampányok világával, akár egy tapasztalt marketinges, aki friss ötletekre és stratégiákra vágyik – ez a műsor neked szól! Sőt, ha valaha is hallottál már olyan szavakat, mint SEO, CTA, ROI vagy FOMO, és fogalmad sincs, mit jelentenek, akkor mindenképpen tarts velem!

Mit kínálok? Gyakorlati tippeket, érdekes esettanulmányokat, friss híreket a digitális marketing világából, és mindezt könnyed stílusban, hogy ne csak tanulj, de jól is szórakozz közben. Megvitatjuk a legújabb trendeket, áttekintjük a bevált módszereket, és persze nem marad el az az egyedi „Digitális Kávészünet - online marketing másként” humor sem. Mert hiszünk benne, hogy a nevetés az egyik legjobb tanulási eszköz.

És ami a legjobb: Egyedülálló módon beengedünk a kulisszák mögé is! Megmutatjuk, hogyan készítjük a saját kampányainkat, eláruljuk, mi működik, és mi az, ami kevésbé – így neked már nem kell ugyanazokat a hibákat elkövetned.

Miért hallgass rám? Mert nem csak beszélek a marketingről, hanem minden nap meg is éljük azt. Nap mint nap szembesülünk azokkal a kihívásokkal, amelyekkel te is, és itt vagyunk, hogy megoszthassuk veled a tanulságokat és a sikereket. Plusz, van egy titkos fegyverünk: szeretünk szórakoztatni. Ha egy kicsit is mosolyogsz egy-egy epizód hallgatása közben, már elértük a célunkat!

Hogyan hallgathatsz minket? A műsor elérhető a Spotify-on, de ha igazán naprakész akarsz lenni, iratkozz fel, és minden új epizódról értesítést kapsz. Így biztosan nem maradsz le semmiről – se a legfrissebb marketing trendekről, se a legjobb poénokról.

Ne feledd: A „Digitális Kávészünet - online marketing másként” nem csak egy podcast, hanem egy közösség is, ahol a marketingesek, vállalkozók, érdeklődők, tanulók találkoznak, ötletelnek és tanulnak egymástól – mindezt egy jó kávé mellett. Csatlakozz hozzánk, és építsük együtt a jövő digitális világát!

Kapcsold be, lazíts, és hagyd, hogy egy kis koffein töltse meg a napod! ☕🎙️

 MEGHALLGATOM >>

Ha szeretnéd, hogy bármilyen más információ is belekerüljön a műsorba, vagy van konkrét elképzelésed lenne egy témáról, amit érdemes lenne megbeszélnünk, akkor csak szólj! Írj nekem a hello@apndigital.hu e-mail címre. Köszönöm a támogatásodat!

A  2024. szeptemberi műsorrend:

1. Epizód: SEO - A Láthatatlan Szuperhős - 09.04.
2. Epizód: A Közösségi Média Titkai – A Posztolás Művészete - 09.11.
3. Epizód: Email Marketing – Erős fegyver a kezedben - 09.18.
4. Epizód: Storytelling a marketingben, avagy az üzenetedből, hogyan  legyen vásárlód?- 09.25.

Ha tetszenek az epizódok és Te is szeretnél ilyeneket, akkor Regisztrálj egy ingyenes konzultációra!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinemarketingmaskent.blog.hu/api/trackback/id/tr5018485469

Apndigital

Az apndigital – online marketing-tanácsadó szlogenje, hogy: „Szakítsd meg a mintát! Online marketing másként”. Az oldalam ne csupán marketingeszközöket kínáljon az ügyfelei számára, hanem komplex stratégiát is dolgozzon ki a célközönség elérésére és a márkaépítésre. Szakértő csapattal együttműködve a keresőmotor-optimalizálástól (SEO) a pay-per-click (PPC) hirdetésig, a közösségimédia-marketingtől a tartalommarketingig terjedő szolgáltatásokat nyújtva segítse a vállalkozásokat céljaik elérésében. Támogatom az új technológiák bevezetését, betanítását és alkalmazását. (Podcast, videópodcast) Továbbá a mesterséges intelligencia bevezetését és használatát, az értéklépcső és értékesítési tölcsér tervezését és kialakítását, interaktivitást és gamifikációt, az egyedi kampányokat és azok kommunikációját. További hasznos és részletes információt a https://apndigital.hu weboldalon találsz.

Friss topikok

Archívum

süti beállítások módosítása